Even voorstellen: Karin en Karin

April&October is opgericht door twee vriendinnen: Karin en Karin. De een kocht schoenen in voor grote retailers, de ander stond internationale merken bij op het gebied van Marketingcommunicatie. In 2019 ontstond er een droom: een eigen merk. Met Karin haar gevoel voor mode en Karin haar talent voor het verkopen van de boodschap, lagen er mooie kansen. Tijdens een wandeling kwamen beide Karins erachter dat dit het moment was. Tijd om te starten met April&October; een belachelijk stijlvol merk. 

Karin en Karin misten een grote tas, die zowel zakelijk als op het strand de show steelt. Een stijlvolle shopper die makkelijk mee te nemen is, een luxe tas waarin je hele leven past, elke drukke dag weer. 

Waarom APRIL&OCTOBER?

allebei de Karins geloven erg in de kracht van seizoenen; van de tegenstellingen van het leven, van het omarmen daarvan, waardoor het leven zoveel mooier en interessanter wordt. April staat bekend als de start van het buitenseizoen; lekker flaneren in luchtige outfit met bijpassende tas. Oktober geeft het startschot om een outfit bestaande uit mooie, rijke najaarsstoffen te combineren met een dito tas. En laat april en oktober nou ook nog eens de geboortemaanden van de beide oprichters zijn; een pakkende merknaam is geboren!

April&October. Enjoy life. You're supposed to.