Even voorstellen: Karin HERMANS

April&October is opgericht door twee vriendinnen: Karin en Karin. De een kocht schoenen in voor grote retailers, de ander stond internationale merken bij op het gebied van Marketingcommunicatie. In 2019 ontstond er een droom: een eigen merk. Met Karin haar gevoel voor mode en Karin haar talent voor het verkopen van de boodschap, lagen er mooie kansen. Tijdens een wandeling kwamen beide Karins erachter dat dit het moment was. Tijd om te starten met April&October; een belachelijk stijlvol merk. 

In 2022 heeft een van de Karins besloten haar focus op andere zaken te leggen en is Karin Hermans zelfstandig doorgegaan met April&October. Het prachtige luxe tassenmerk met stijlvolle modellen als de Belle, de Jane, de Iris en sinds kort de Jackie. Zij legt met veel plezier haar ziel en zaligheid in het merk. Maak binnenkort eens kennis met April&October.  

Waarom APRIL&OCTOBER?

April&October gelooft erg in de kracht van seizoenen; van de tegenstellingen van het leven, van het omarmen daarvan, waardoor het leven zoveel mooier en interessanter wordt. April staat bekend als de start van het buitenseizoen; lekker flaneren in een luchtige stijlvolle outfit met bijpassende tas. Oktober geeft het startschot om je look bestaande uit mooie, rijke najaarsstoffen te combineren met een dito tas. En laat april en oktober nou ook nog eens de geboortemaanden van de beide oprichters zijn; een pakkende merknaam was geboren!

April&October. Enjoy life. You're supposed to.