Rieten strandtas

De ultieme luxe rieten strandtas. Klassiek en stijlvol, met lekker veel ruimte. De ideale tas voor een zomerse dag. Rieten tassen zijn dé trend van nu. Met deze eye catcher straal je niet alleen op het strand, maar hij is ook perfect voor naar het terras of tijdens het shoppen. Deze luxe handgevlochten rieten strandtassen met suède overslag is er in vijf trendy kleuren. Geel, groen, paars, bruin en zalm. Summer time perfection in a bag!

 

Rieten tassen met liefde gemaakt

Deze stijlvolle rieten strandtassen zijn met passie en toewijding gemaakt in Spanje. En dat zie je terug in de kwaliteit. Als vrouw heb je een tas nodig die alle spullen kan dragen die je nodig hebt op een zomerse dag. Deze tas is niet alleen een hele fijne shopper, maar ook een stijlvol item. Rieten tassen zijn de trend van deze zomer. In deze tas met herkenbare suède overslag kun jij al je favoriete spullen makkelijk kwijt. Je kunt er mee naar de markt, het strand, maar ook lekker mee naar de stad.

Luxe strandtas met waanzinnig veel ruimte

De luxe strandtassen zijn 55 cm breed x 30 cm hoog en met de hand gemaakt van gevlochten palmbladen. Door de verstelbare strap kun je de tas gemakkelijk aan je schouder of cross body dragen. Voor de meest waardevolle spullen vind je binnenin een afsluitbaar vakje. Handig voor je sleutels, telefoon of portemonnee.

Handgemaakte rieten strandtas kopen?

Omdat iedere rieten strandtas met de hand wordt gevlochten is het mogelijk dat de tas licht afwijkt van de afbeeldingen. Uiteraard is iedere tas van hoge kwaliteit en tot in de details afgewerkt. Wel ben je verzekerd van een uniek exemplaar!