fbpx

De tas van… Ingrid

Ingrid met haar APril&October tas in het park

We zijn nieuwsgierig naar wat de tas over jou zegt. Dat hebben we gevraagd aan onze fans. Als eerste De tas van… Ingrid, een van onze allereerste fans van April&October. We stellen haar vier vragen.

Wat zegt een tas over jou?

Aan Ingrid stellen we een aantal vragen tijdens een lockdown wandeling. Als eerste vragen we “Ingrid, wat zegt een tas over jou?” Een meteen enthousiaste Ingrid vertelt dat een tas mag shinen. “Een tas moet je aanvullen, hij moet mooi bij je staan, en ik vind het belangrijk dat ie lekker draagt. Ik kan de A&O Belle shopper makkelijk over mijn schouder en in de hand dragen.” “En shinen met deze prachtige tas doe ik, ik krijg veel spontane reacties. Ik vind de stof en de kleuren prachtig, dat is ook waar ik meteen voor viel.”

Hoeveel tassen heb je?

Hoeveel tassen heb je? “Vijf die ik echt regelmatig gebruik. Ik wissel af en toe, afhankelijk van de gelegenheid. Ik heb een fijne weekeindtas, een avondtasje en sinds kort een April&October pouch, bijpassend bij mijn Belle Blue Circle. Op dit moment is de grote Belle mijn favoriet, die gaat dagelijks met me mee. We hebben net een kleine pup, zelfs die vindt het leuk om in de tas te kruipen.”

Wat neem je mee in je tas?

Natuurlijk willen we vervolgens ook weten: Wat neem je zoal mee in je tas? “Naast de standaard essentials zoals rijbewijs, pasjes, lippenstift, lipbalsem, een pen heb ik ook altijd aspirine voor Jan en alleman bij me én natuurlijk mijn lenzenvloeistof.” Haha zeg je nou: “Aspirine voor Jan en alleman?” “Ja, ik kreeg zo vaak de vraag of iemand een aspirientje heeft, dat ik het nu maar standaard bij me heb.” “Natuurlijk neem ik af en toe ook mijn laptop mee als ik een afspraak heb.”

Staat er nog een tas op je wishlist?

Als laatste: “Staat er nog een tas op je wishlist?” “Nou nee, ik ben helemaal blij met de Belle, en anders heb ik nog 2 dochters en een goede vriendin die me op de hoogte houden van de laatste must have.