fbpx

April&October komt bij je langs

April&October komt bij je langs binnenkort

De prachtige totebags van April&October moet je zien, voelen, vasthouden én proberen. Omdat shoppen nu even niet vanzelfsprekend is, doen we het in aanloop naar de feestdagen van 2020 anders: April&October komt bij je thuis! Beleef dé shop-experience bij jou thuis.

Handgemaakte unieke tote bags

De tote bags van April&October zijn stijlvol, vrouwelijk en een tikkeltje stoer. Ze worden (in gelimiteerde oplage) gemaakt van prachtige stoffen. Handwerk staat daarbij centraal. De zorg en de aandacht van onze vakmensen zie je in elke tote terug: de afwerking is perfect en de details zijn om van te smullen. Let maar eens op de franjes en de unieke gedraaide leren handvatten.

Een shopper voor elke dag

Onze unieke shoppers zijn er in drie maten: de Belle Large, is onze grote shopper, de handige Belle Midi is iets kleiner en de Belle Mini heeft een formaat dat zelfs crossbody dragen mogelijk maakt. Natuurlijk is elke tote er met keus uit diverse stoffen.

Affordable luxury bij jou thuis

We komen graag met onze collectie naar je toe voor een persoonlijke meet&greet met April&October. Zo kun je in je eigen omgeving kennismaken met onze totes én het verhaal erachter. Op die manier ervaar je ook wat April&October onder affordable luxury verstaat. En grijp het moment vooral ook aan om je wish list voor Kerst meteen compleet te maken.

Boek nu een personal shopping experience

Heb je – net als wij – zin in deze unieke personal shopping experience bij April&October waarbij we ons natuurlijk strikt aan alle Corona-regels houden? Laat het ons dan weten via hello@apriloctober.com of stuur een DM via Instagram.

Ook leuk om te doen: geef deze meet&greet cadeau aan een vriendin en maak haar gelukkig met een bezoek van April&October bij haar thuis, we nemen prachtige totes mee. Stuur dit bericht dan gerust door.

Wil je de totebags al even zien en alvast wat inspiratie opdoen? Dan kan je natuurlijk even een kijkje nemen op: www.apriloctober.com of volg ons op Instagram.