fbpx

April&October tote bags on trend met franjes

Op de catwalk voor het herfst en winterseizoen viel het al op. Bij veel topdesigners (Bottega Veneta, Jill Sander en Prada) zag je tijdens de Fashion week franjes. Franjes aan jassen, jurken, rokken en natuurlijk ook aan de tassen. Het begon al dit afgelopen voorjaar, maar voor deze winter zijn franjes echt de trend en stelen ze de show, ook bij April&October.

Herkomst van de franje

We kennen misschien uit onze jeugd de tekenfilm de Flinstones, onze heldin Wilma droeg al rafels aan haar jurk. Indianen, maar ook cowboys droegen franjes. In de jaren 20 zaten ze onderaan de “charlestone” jurken. Het strakke korset ging uit en er kwamen losse jurken met franjes voor in de plaats. Gedragen door de zogenaamde “Flapper” girls. Nog een andere stripheldin, Betty Boop was een voorbeeld van een rebelse, vrijgevochten Flapper girl.

Franjes een tikje rebels

Franjes zijn gezellig, zwierig, sierlijk, vrouwelijk en een tikje rebels en nu dé trend. En franjes passen helemaal bij de stijl van April&October. Wij zetten een tassenmerk in de markt met een heel eigen uitstraling. Een tas waar je leven in past. Je kan er mee de stad in, je kan ‘m meenemen naar de sportschool en onze Tote kan mee op reis als handbagage. Onze shopper kan zelfs mee naar kantoor. Door de mooie kwaliteit van de stoffen, de leren gedraaide handvatten en de tikje eigenwijze franjes, heb je een totebag die jouw outfit extra uitstraling geeft. Kwaliteit in alle details. Kijk bijvoorbeeld naar de gaatjes in de handvatten. Deze vind je ook terug in het label aan de rits in de binnenzijde. En je kan de tas volledig afsluiten met een rits, binnen in zit nog een afsluitbaar vak. Handgemaakt door een kleine producent in Spanje. Ben je op weg naar huis en wil je toch nog even langs de supermarkt, geen punt, onze shopper heeft voldoende ruimte.  

Bekijk onze collectie tote bags

Zie jij jezelf wel lopen met één van onze tassen? Ontdek dan nu onze gehele collectie en kies jouw favoriet uit.