fbpx

April&October: Een nieuw merk

We zien drie tote bags van April&October.

Vanaf oktober 2020 introduceren wij met heel veel enthousiasme een heel nieuw merk: April&October. Waarom? Omdat wij graag een stijlvolle tas wilden ontwikkelen die je overal voor kunt gebruiken. Voor shoppen, reizen, sporten én voor werk. En zo werd het idee geboren om een grote damestas te ontwerpen waarin je hele leven past, iedere (drukke)dag weer.

Tassen?

Hoe zou een tas er uitzien, als je er je dagelijkse leven in zou willen meenemen? Dáár heeft April&October over nagedacht. In onze Tote komen ruimte én een stoere, maar toch stijlvolle look samen.

Maar wat is een Tote eigenlijk? Simpel: een tas die je de ruimte geeft. Om te gaan shoppen of sporten bijvoorbeeld, of om te genieten van een citytrip. Bij een Tote staan ruimte en gebruiksgemak op één. Wij begrijpen dat je in deze tijd druk bent met heel veel taken tegelijk. Wij bieden je een shopper die je het gemak biedt om mee te nemen naar je werk, naar de sportschool of om nog even een boodschap mee te nemen, terwijl je er toch stijlvol uit blijft zien.

April&October

Maar nu terug naar het nieuwe merk April&October. Waar staat het voor? April staat voor de start van een seizoen, waarin je er heerlijk op uit kunt gaan en waarin het buitenleven een grote rol speelt. Oktober staat voor een periode waarin warme kleuren en gezellige warmte in huis een hoofdrol spelen. Met de tassen van April&October krijgt elk seizoen de ruimte om mee te nemen wat jij wilt.

Wij hebben 3 maten totes ontworpen die nét anders zijn dan alle andere, April&October staat voor stijlvol, vrouwelijk en een tikkeltje stoer. De afwerking van onze prachtige stoffen tassen is zeer verfijnd, dat zie je duidelijk aan de mooie gedraaide handvatten maar ook aan de eigenwijze franjes.

April&October is feminine, casual chic but never too much.